Vårt hälsoteam

Anna Baard-Blixt

Diplomerad Näringsterapeut och Massör med vidareutbildning inom blodanalys, DNA-Life, Mindful Tapping, regndroppsmassage, kinesisk koppning samt  är första terapeuten i Blekinge som kan erbjuda Postural terapi – OptimumMetoden.

”Genom ett helhetstänk hjälper jag dig tillbaka till en bättre hälsa och en kropp som jobbar med dig. Oavsett symptom eller diagnos är du välkommen till mig”.

Boka tid
Besök hemsida
Tel. 0739 – 73 23 50
Epost: info@hmoliven.nu

Nettan Johansson

Diplomerad friskvårds- och idrottsmassör som har hittat sin nisch inom hälsa med vidareutbildning till lymfmassör, lymfolog och andningsinstruktör.

”Som tidigare elitidrottare är jag överlycklig att ha hittat ett nytt spännande område att hela tiden fördjupa mig i. Att få jobba som massör på olika sätt och kunna hjälpa mina kunder hur de hjälper och stöttar sig själva naturligt från grunden för att bli starka inifrån och ut är otroligt givande och roligt!”

Boka tid
Besök hemsida
Tel. 
 0707 – 53 26 06
Epost: info@tobisakliniken.se

Ina Lennartsson

Funktionsmedicinsk sjuksköterska, Barnsjuksköterska, Instruktör Medveten Andning, Massageterapeut och Vitalpraktiker. I och med hennes kompetens välkomnar vi äntligen alla barn och ungdomar till oss.

”Funktionsmedicin är en modern hälsovård som vilar på vetenskaplig grund. Vi letar efter och behandlar grundorsaken till dina symtom. Ett hållbart och långsiktigt sätt att arbeta med hälsa, alltid med individen i fokus! Varmt välkommen oavsett ålder eller symtom.”

Boka tid
Besök hemsida
Tel. 0768 – 97 38 61
Epost: info@vhilahalsoklinik.se

Christina Birge

Andningsinstruktör och ChiBall-inspiratör som också är utbildad i Holistisk Beroendemedicin och i Dubbelstjärnan, en arbetsmodell för att skapa en god psykosocial arbetsmiljö. Christina har tidigare arbetat med förändrings och motivationsarbete inom beroendevård, psykiatri, kriminalvård och socialtjänst.

”Jag ser nu verkligen fram emot att med samlade kunskaper och erfarenheter fortsätta inspirera människor till ökad hälsa och livsglädje”.

Mer information och boka tid för konsultation

Boka plats för Chi ball

Tel. 0739 – 71 65 34
Epost: christina@hokamalaskola.se

lena svedlund

Lena Svedlund är breathwalkinstruktör och andningsinstruktör. Hon har ett gediget intresse för naturlig hälsa, och är kunnig inom områden som stresshantering, högkänslighet och yoga, genom flertalet kurser och retreats. Hon är glad att att kunna fördjupa sig i sitt intresse och erbjuda sina tjänster till andra. Är sedan tidigare konsult inom IT-branschen i Karlskrona.

“För mig är Breathwalk och Medveten andning fantastiska hjälpmedel till god hälsa. Det gläder mig att bland annat kunna erbjuda stärkande breathwalk promenader i vår fantastiska skärgårdsnatur!”

Boka tid
Läs mer
T
el. 0703-32 54 85 
Epost: lena.svedlund@gmail.com

jan smith

Certifierad biodynamisk kraniosakral terapeut, utbildad av Body Intelligence i London. Kraniosakral terapi är en varsam behandlingsmetod som stödjer kroppens egen hälsa att komma till uttryck.

”Som kraniosakral terapeut har jag förmånen att få hjälpa mina kunder till en fördjupad kroppskännedom och upplevelser av lugn och harmoni i en kropp med ett balanserat nervsystem. Det är en spännande och givande resa som aldrig slutar fascinera mig”.

Boka tid
Besök hemsida
Tel. 0708-16 30 09
Epost: jan.smith@telia.com