Vårt hälsoteam

Anna Baard-Blixt

Diplomerad Näringsterapeut och Massör med vidareutbildning inom blodanalys, DNA-Life, Mindful Tapping, regndroppsmassage, kinesisk koppning samt  är första terapeuten i Blekinge som kan erbjuda Postural terapi – OptimumMetoden.

”Genom ett helhetstänk hjälper jag dig tillbaka till en bättre hälsa och en kropp som jobbar med dig. Oavsett symptom eller diagnos är du välkommen till mig”.

Boka tid
Boka Evenemang
Besök hemsida
Tel. 0739 – 73 23 50
Epost: info@hmoliven.nu

Nettan Johansson

Diplomerad friskvårds- och idrottsmassör som har hittat sin nisch inom hälsa med vidareutbildning till lymfmassör, lymfolog och andningsinstruktör.

”Som tidigare elitidrottare är jag överlycklig att ha hittat ett nytt spännande område att hela tiden fördjupa mig i. Att få jobba som massör på olika sätt och kunna hjälpa mina kunder hur de hjälper och stöttar sig själva naturligt från grunden för att bli starka inifrån och ut är otroligt givande och roligt!”

Boka tid
Boka Evenemang
Besök hemsida
Tel. 
 0707 – 53 26 06
Epost: info@tobisakliniken.se

Anna Frödén

Internationellt certifierad Kundaliniyogalärare via Kundaliniyogainstitutet i Stockholm.

Jobbar även som förskollärare på en dygnetruntöppen förskola.

Anna har ett stort intresse för hälsa och välmående utifrån ett holistiskt perspektiv. Hon har ett flertal utbildningar inom healing och är även utbildad till Clear Balance terapeut (energibehandling).

”För mig ligger yogan varmt om hjärtat då jag utifrån egen erfarenhet vet hur transformerande den är. Kundaliniyogan är ett fantastiskt verktyg att använda sig av för att komma i balans och må bättre till kropp, sinne och själ. Varje yogapass är som terapi för hela din varelse och mitt mål är att sprida dessa tekniker till så många som möjligt”. 

Boka Kundaliniyoga
Epost: yogatillsammans@gmail.com

 

Christina Birge

Andningsinstruktör och ChiBall-inspiratör som också är utbildad i Holistisk Beroendemedicin och i Dubbelstjärnan, en arbetsmodell för att skapa en god psykosocial arbetsmiljö. Christina har tidigare arbetat med förändrings och motivationsarbete inom beroendevård, psykiatri, kriminalvård och socialtjänst.

”Jag ser nu verkligen fram emot att med samlade kunskaper och erfarenheter fortsätta inspirera människor till ökad hälsa och livsglädje”.

Läs mer
Boka tid
Boka Evenemang

Tel. 0739 – 71 65 34
Epost: christina@hokamalaskola.se

jan smith

Certifierad biodynamisk kraniosakral terapeut, utbildad av Body Intelligence i London. Kraniosakral terapi är en varsam behandlingsmetod som stödjer kroppens egen hälsa att komma till uttryck.

”Som kraniosakral terapeut har jag förmånen att få hjälpa mina kunder till en fördjupad kroppskännedom och upplevelser av lugn och harmoni i en kropp med ett balanserat nervsystem. Det är en spännande och givande resa som aldrig slutar fascinera mig”.

Boka tid
Boka Evenemang
Besök hemsida
Tel. 0708-16 30 09
Epost: jan.smith@telia.com

 

Lena Svedlund

Breathwalk och Andningsinstruktör – Träning i naturen där vi kopplar yogans andningstekniker till stegen och börjar samt avslutar med mjuka övningar för stretch och bättre andning. Breathwalk grundar sig i kundaliniyogan. Jag erbjuder pass för grupper och företag.

“För mig är Breathwalk och Medveten andning fantastiska hjälpmedel till god hälsa. Det gläder mig att bland annat kunna erbjuda stärkande breathwalk promenader i vår fantastiska skärgårdsnatur!”

Läs mer

Boka tid

Tel. 0703-32 54 85  
Epost: lena.svedlund@gmail.com