Lena svedlund

Creaspir

“För mig är Breathwalk och Medveten andning fantastiska hjälpmedel till god hälsa. Det gläder mig att bland annat kunna erbjuda stärkande breathwalk promenader i vår fantastiska skärgårdsnatur!”

Breathwalkinstruktör – Träning i naturen där vi kopplar yogans andningstekniker till stegen och börjar samt avslutar med mjuka övningar för stretch och bättre andning. Breathwalk grundar sig i kundaliniyogan. Jag erbjuder pass för grupper och företag.

Andningsinstruktör i Medveten Andning – Jag coachar er genom programmet 28-dagars medveten andningsträning, även på distans. Programmet innehåller teori och praktik. Jag kan också erbjuda kurser i samarbete med företag.

Breathwalk

Breathwalk är en utveckling av kundaliniyogan, där yogan förs ut i naturen och görs till fots. Breathwalk har många hälsogivande effekter och är ett enkelt, naturligt och effektivt sätt att må bra.

Under promenaden kopplar vi yogans andningstekniker till stegen och börjar samt avslutar med mjuka övningar för stretch och bättre andning. Breathwalk sker i tystnad och även om du deltar i en grupp så håller du fokus inom dig själv. En breathwalk varar i ca 60 minuter.

Breathwalk passar för alla, du behöver inga förkunskaper.

Läs gärna mer om breathwalk på yogadimensions.se/breathwalk/.

Medveten Andning

Du andas 20-25 000 andetag/dygn. Du kan klara dig helt utan syre endast några minuter. Du har ca 50 000 miljarder hårt arbetande celler i din kropp som alla behöver syre. Din hjärna, ditt hjärta och dina muskler är de största syreförbrukarna.

Känner du igen dig i nedanstående så har du hög förbättringspotential
• Täppt näsa och/eller andra problem med bihålor och luftvägar
• Snarkproblem

• Utebliven viktnedgång trots ansträngningar
• Stressproblem
• Högt blodtryck
• Muskelvärk
• Får mycket mjölksyra vid träning
• Önskar höja fysisk prestationsförmåga

Tjänster

Andningsträning
Jag coachar er genom programmet 28-dagars medveten andningsträning, även på distans. Programmet innehåller teori och praktik. Jag kan också erbjuda kurser i samarbete med företag.

Breathwalk
Träning i naturen där vi kopplar yogans andningstekniker till stegen och börjar samt avslutar med mjuka övningar för stretch och bättre andning. Breathwalk grundar sig i kundaliniyogan. Jag erbjuder pass för grupper och företag.

Upplägg och kostnad

Ring eller maila Lena för mera information

Lena Svedlund
Bryggaregårdens Hälsoteam
0703-32 54 85
Epost